accelerator

accelerator

Postby LAITH.M on Thu, 15 Apr 2021 11:31 +0000

What is the reason for the delay of the throttle response in the Hilux 2009, when I disconnect the battery, it comes back inactive, but is lazy again.
LAITH.M
 
Posts: 8
Joined: Sun, 21 Mar 2021 4:59 +0000
Location: Jordan


 

Re: accelerator

Postby hiluxxury on Fri, 16 Apr 2021 12:08 +0000

Any codes?
User avatar
hiluxxury
Moderator
 
Posts: 1182
Joined: Sun, 20 Dec 2009 4:16 +0000

Re: accelerator

Postby LAITH.M on Sun, 18 Apr 2021 9:36 +0000

P0500
LAITH.M
 
Posts: 8
Joined: Sun, 21 Mar 2021 4:59 +0000
Location: Jordan

Re: accelerator

Postby Gipsy on Sun, 18 Apr 2021 1:43 +0000

Speed sensor or wiring. Assuming it's an automatic transmission it's probably confusing the ECU load sensor or engine management.
Cheers Gipsy :D
My 2013 auto D4D DC SR5, prefilter, 3" exhaust and Chip with egt probe, stock SR5 rims with Toyo Open Country AT2 265/65R/17's
Gipsy
 
Posts: 1563
Joined: Tue, 07 May 2013 2:00 +0000
Location: South Coast NSW and all over Oz

Re: accelerator

Postby LAITH.M on Sun, 18 Apr 2021 2:50 +0000

Thanks bro....but my hilux is Manuel gear box
.....
LAITH.M
 
Posts: 8
Joined: Sun, 21 Mar 2021 4:59 +0000
Location: Jordan

Re: accelerator

Postby Gipsy on Mon, 19 Apr 2021 6:18 +0000

Ok but it still has a speed sensor, and that links to the ECU
Cheers Gipsy :D
My 2013 auto D4D DC SR5, prefilter, 3" exhaust and Chip with egt probe, stock SR5 rims with Toyo Open Country AT2 265/65R/17's
Gipsy
 
Posts: 1563
Joined: Tue, 07 May 2013 2:00 +0000
Location: South Coast NSW and all over Oz


Return to Electrical

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests