Pre-Fab Panels

Pre-Fab Panels

Postby Rob_Wood on Thu, 21 Jan 2021 4:46 +0000

Just wondering, has anyone used a pre-fab panel like this?

Just wondering how the cable size used in these things is rated? Are they rated to spec or do they rate the cables slightly above spec for redundancy purposes?

Hhmmm, how do I upload a pic to here?
Rob_Wood
 
Posts: 299
Joined: Mon, 21 Sep 2020 8:32 +0000
Location: NSW


 

Re: Pre-Fab Panels

Postby hiluxxury on Fri, 22 Jan 2021 5:49 +0000

https://imghostr.net/

there is a thread somewhere on it
I might be wrong.

2005 SR Hilux 1KD
2012 Range Rover Sport SDV6
User avatar
hiluxxury
Moderator
 
Posts: 1315
Joined: Sun, 20 Dec 2009 4:16 +0000
Location: Tasmania

Re: Pre-Fab Panels

Postby Gipsy on Fri, 22 Jan 2021 6:51 +0000

Yes there is a thread on how but I downloaded the software and it wouldn't work for me, I ended up shrinking the image to less than 250kb and uploaded to this site. I didn't bother after that, maybe there's a way.

Oops, that was the image resizer in sheds that didn't work for me :?
Cheers Gipsy :D
My 2013 auto D4D DC SR5, prefilter, 3" exhaust and Chip with egt probe, stock SR5 rims with Toyo Open Country AT2 265/65R/17's
Gipsy
 
Posts: 1792
Joined: Tue, 07 May 2013 2:00 +0000
Location: South Coast NSW and all over Oz

Re: Pre-Fab Panels

Postby Rob_Wood on Fri, 22 Jan 2021 10:07 +0000

Yeah,
I've got an image resizer, that's not the issue. The Issue is actually knowing what "code" or button to press to actually post an image into this post.
<When I type here>
or maybe:
[img]PIC[/img] ???
I can't actually figure out how to make a pic appear right here *
Rob_Wood
 
Posts: 299
Joined: Mon, 21 Sep 2020 8:32 +0000
Location: NSW


Return to Electrical

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest